Toiminta ja jäsenyys

 

Posion 4H-yhdistys toimii posiolaisten lasten ja nuorten hyväksi, järjestämällä kerhotoimintaa, koulutusta ja työmahdollisuuksia.

Jäsenmaksut ovat osa omaa varainhankintaa, jolla toimintaa toteutetaan. Jäsenvaihtoehtoja ovat yksilöjäsenyys, perhejäsenyys ja kannattajajäsenyys. Lisää jäsenyyksistä "Liity jäseneksi" linkin takaa.

 

Kerhotoiminnasta ajankohtaista ja yleistietoa löydät vasemmasta palkista.

Kursseja ja koulutuksia järjestetään työpalvelutoimintaan osallistuville tai 4H-yrittäjäksi aikovalle. Kursseja myös kädentaitoihin ja muihin tarpeellisiin osaamisiin, kuten esim. hygieniaosaaja -kurssit. Lisätietoa koulutuksista ja kursseista löydät myös vasemmasta palkista.

Työmahdollisuuksia pyritään järjestämään koulujen loma-aikana yhteistyössä kunnan ja paikallisten yritysten kanssa. Nuoria on työllistetään myös kerhonohjaajina ja dogsittereinä sekä hautojenhoitopalvelussa kesäisin.

4H-yritys on nuoren mahdollisuus ansaita rahaa oman osaamisen ja yritysidean myötä. 4H-yritys kurssilla 13-28 vuotias nuori saa yksityiskohtaiset ohjeet, henkilökohtaista opastusta ja pääsee näin ripeästi tositoimiin.

Kysy lisätietoja ja/tai ilmoittaudu seuraavaan koulutukseen 045-634 5697.

PDF-tiedostoHauskanHarrastuksenPelisaannot.pdf (35 kB)
Jotta kaikilla olisi mahdollisuus mukavaan, turvalliseen ja tasa-arvoiseen harrastustoimintaan.