Etäkerhot

 

Kerhotoiminnan olleessa tauolla 17.3. -  31.5.2020, tuotamme etäkerhoja kerhoihin ilmoittautuneille ja myös uusille kerholaisille

 

Etäkerhot löytyvät 30.3.2020 alkaen kotisivujen jäsenhuoneesta ja sinne pääsee kun ilmoittaa sähköpostin kirjautumista varten. Ilmoittaudu etäkerhoon (alla) lomakkeella, niin lisäämme sinut jäsenhuoneen käyttäjäksi, jonka jälkeen ilmoittamasi sähköposti on oma käyttäjätunnuksesi ja salasana etäkerho 

Yhdellä sähköpostilla (esim. huoltajan) voi ilmoittautua useampikin kerholainen. Etunimi kenttään kaikkien etunimet pilkulla eroitettuna. Uusista kerholaisista tarvimme muutkin tiedot, silloin täytä kaikkien osalta oma ilmoittautumislomake.

Kun olet jättänyt etäkerhoilmoittautumisen, luodaan sinulle käyttöoikeus (tämän luomiseen menee 1h- 24h arkipäivinä, riippuen mihin aikaan ilmoittaudut) ja tämän jälkeen voitkin mennä kerhoilemaan. Jos tunnuksen kanssa on ongelmia, ole yhteydessä Tuijaan 045 6345697, korjataan ongelma heti.

 

Etäkerhoon voi ilmoittautua myös uusia 4H-kerholaisia.

Sinun ei tarvitse olla 4H-jäsen.

Etäkerhot ovat maksuttomia. Viikoittaisia materiaaleja emme ikävä kyllä pysty kotiin toimittamaan, mutta koitamme suunnitella kerhokerrat niin että ne voi toteuttaa kotona olemassa olevin tarvikkein. Mikäli jonkinlainen tarvikepaketti jossakin vaiheessa on noudettavissa, ilmoitamme siitä tuolla etäkerhotilassa (Jäsenhuone).

5-6 lk 4H-kerho on yhdistelmä keppiheppakerhoa ja syksyllä osallistujapulan vuoksi alkamatta jäänyttä 4H-kerhoa 5-6 luokkalaisille. Ilmoittaudu mukaan vaikket olisikaan ollut aijemmin tällä kaudella mukana.

 

ETÄKERHON ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Mikäli olet uusi kerholainen, täytä KAIKKI lomakkeen kohdat. Jos olet ilmoittautunut syksyllä2019 tai vuoden alussa kevätkaudelle, täytä vain nimi ja sähköposti kohdat.

 

*
*

 

Etäkerhot toimii siis täällä kotisivulla, sivun yläreunassa on linkkin "Jäsenhuone".

Kun olet jättänyt etäkerhoilmoittautumisen, luodaan sinulle käyttöoikeus (tämän luomiseen menee 1h- 24h arkipäiviänä, riippuen mihin aikaan ilmoittaudut) ja tämän jälkeen voitkin mennä kerhoilemaan. 

 

 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoEtäkerhon ohje.pdf (2.8 MB)
Miten se etäkerho toimii, katso täältä.