Kesätyö yrittäjänä

Infokirjeet huoltajalle ja yritysohjaajalle (2018)

PDF-tiedostoKirje-4H-yrittäjän-huoltajalle-2018.pdf (141 kB)
PDF-tiedostoKirje-4H-yritysohjaajalle-2018.pdf (128 kB)

 

Hei sinä nuori, joka olet 13-28-vuotias! Jäitkö vaille kesätöitä? Nyt voit työllistää itsesi kesän ajaksi 4H-yrittäjänä.

Sinulla ei tarvitse olla valmista yritysideaa, vaan voit osallistua 4H:n etänä järjestettävälle Yrityskurssille, jossa opit kaikki tarvittavat taidot ja tiedot yrityksen perustamiseen. 

Yrityskurssi koostuu viidestä sinulle sähköpostiin lähetettävästä moduulista, ja se kestää yhteensä neljä viikkoa. Sinulle lähetetään joka viikko uusi moduuli materiaaleineen ja tehtävineen. Yksi moduuli vie sinulta viikossa aikaa n. 2 tuntia. Pystyt siis helposti suorittamaan kurssin omien opintojesi ohessa. 

Kurssilla perustat alkuun kuvitteellisen yrityksen, jonka avulla opit asioita yrityksen pyörittämisestä. Halutessasi kurssin päätteeksi voit perustaa oikean 4H-yrityksen kuvitteellisen yrityksesi pohjalta – tai keksiä yrityksellesi täysin uuden idean!  

Kuten sanottua, sinulla ei tarvitse olla valmista yritysideaa kurssille tullaksesi. Sinulla ei myöskään tarvitse olla kokemusta yrittäjyydestä, vaan saat kurssilla kaikki opit sitä varten! Oletko valmis yrittämään?

Etäkurssi käydään ajalla 27.4.-29.5.2020

Ilmoittaudu yrityskurssille täällä: 

Huom! Voit perustaa 4H-yrityksen myös ilman Yrityskurssia, jos olet käynyt kurssin aijemmin, mutta yritys on jäänyt hautomoon. Siinä tapauksessa klikkaa samaista ilmoittautumislinkkiä, mutta älä ruksita kohtaa Yrityskurssi.

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua 4H-yrityskurssille, tai ilmoittaa kiinnostuksesi perustaa 4H-yritys ilman yrityskurssin suorittamista.

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.