Liity jäseneksi

 

Tule mukaan toimintaan

 

4H on monipuolinen harrastus, jossa omat unelmat ja kiinnostuksen kohteet yhdistyvät työelämätaitoihin ja yrittäjyyteen.

 

Liittymällä jäseneksi voit osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan omassa 4H-yhdistyksessäsi. Eri puolilla Suomea olevat yhdistykset järjestävät harrastustoimintaa 6–28-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Liity jäseneksi


 

Jäsen, päivitäthän tietosi – näin saat digitaalisen jäsenkortin käyttöön

 

4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.

Jos jäsentiedoistasi/lapsesi jäsentiedoista/perheenne jäsentiedoista ei löydy huoltajan yhteystietoja (sähköposti, puhelinnumero), et pääse kirjautumaan digitaaliselle jäsenkortille. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä meihin eli omaan 4H-yhdistykseesi, jotta voimme tallentaa huoltajan yhteystiedot jäsenrekisteriimme. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan oma.4h.fi:hin.

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi matkapuhelinnumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla.

Digitaalisessa jäsenkortissa eli oma.4h.fi:ssä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Muistathan käyttää samaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa vain yhdellä henkilöllä.

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi niin paikallisia kuin valtakunnallisia jäsenetuja. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla digitaalisella jäsenkortillasi.

Tarkempaa tietoa digitaalisesta jäsenkortista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasentietojen-muokkaaminen/

Tarkempaa tietoa jäseneduista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasenedut/

 


 

Vasemmalla olevan 4h.fi/liity -bannerin avulla

pääset uuteen sähköiseen liittymislomakkeeseen. 

Täytäthän kaikki tarpeelliset kohdat.

 

Kannatusjäsen linkin takaa voit jättää yhteystitosi, kannatusjäsenmaksu lähetetään myöhemmin.

 

Tervetuloa Posion 4H-yhdistysken jäseneksi tai kannatusjäseneksi!

 


 

Olemme siirtyneet rullaavaan jäsenkauteen 7.1.2020 alkaen

 

7.1.2020 jälkeen jäseneksi liittyvillä jäsenkausi alkaa liittymiskuukauden alusta ja kestää siitä vuoden eteenpäin. Eli jos liityit 8.2.2020, on jäsenkautesi 1.2.2020 - 31.1.2021

 

Ennen 7.1.2020 jäseneksi liittyneillä, jäsenkausi säilyy 1.9. - 31.8. 

 

Jäsenmaksu

henkilöjäsenmaksu

35 euroa/ v.

perhejäsenmaksu

70 euroa/ v.

kannatusjäsenmaksun vähimmäismäärä

100 euroa/ v.