Kerhonohjaus

 

Kerhonohjaajien hakemuksia otetaan vastaan kevään kerhoihin. 

 

Mikäli olisit kiinnostunut, iältäsi kerhonohjaukseen sopiva (yli 15v., apuohjaaja yli 13v.), idearikas, reipas ja sinulla on vapaa-aikaa sitoutua viikottaiseen vapaaehtoistyöhön, jätä ehdottomasti hakemus kerhonohjaajaksi.

 

Hakemuksessa voit kertoa vapaamuotoisesti omista kiinnostuksen kohteista, harrastuksista, aikaisemmasta kerhonohjaajana tai apuohjaajana toimimisestasi. Ilmoitathan myös viikonpäivät jotka sopisivat kerhotoimintaan osaltasi.

Yhdistys kouluttaa nuoria ohjaajia syksyllä, avustaa ja tukee koko kauden ajan. Kerhonohjaus on vapaaehtoistyötä, mutta maksamme nuorille ohjaajille palkkion.

Vapaamuotoisen kerhonohjaajahakemuksen voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen tuija.suonnansalo(at)4h.fi tai jättää yhteystiedot sähköisellä lomakkeella, ja me otamme yhteyttä sinuun.

 


 

 

Vapaaehtoiset kerhonohjaajina!

 

Yksi vapaaehtoistyön muoto 4H:ssa on kerhonohjaajana toimiminen. Kerho on ohjaajansa näköinen, silloin kun tuot vapaaehtoistoimintaan oman osaamisesi, harrastuksesi, tuotat kerhotoimintaa mikä on sinulle tuttua ja luontevaa. Kerhonohjaajana pääset yhdistämään oman mielipuuhasi lasten ja nuorten kanssa toimimiseen.

Mikäli tunnistat itsessäsi alla olevia ominaisuuksia, olet varmasti oikea ihminen mukaan toimintaamme

  • Pidän lasten ja nuorten kanssa toimimisesta
  • Minulta liikenee aikaa 1,5-3h/ viikko vapaaehtoistyölle
  • Minulla on kivoja ideoita
  • Sitoudun aloittamaani

Kerhonohjaajana voit toimia jos olet yli 15-vuotias, apuohjaajana jo 13-vuotiaana. Myös aikuisohjaajat ovat erittäin tervetulleita.

  • Kerhonohjaajat koulutetaan, syksyisin yhteistyössä lähikuntien 4H-yhdistysten kanssa.
  • Ohjaukseen saa apua, tukea ja tarvikkeet yhdistykseltä
  • Ohjauksesta maksetaan palkkio (vain nuoriso-ohjaajat)
  • Nuorisoohjaajan oletamme asuvan kerhotilan lähittyvillä.
  • Aikuisille pidemmältä kulkeville korvaamme matkalulut sopimuksen mukaan.
  • Kerhokausi yleiskerhoissa käsittää noin 10 kerhokertaa niin syys- kuin kevätkaudella. Teemakerhot ovat yleensä noin 6 kerhokertaa kestäviä kokonaisuuksia jonkin tietyn aiheen parista. Eli vapaaehtoistyö vaatii sinulta 18-30h/ kausi posiolaisten lasten ja nuorten hyväksi.

Mikäli alkoi kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä! Punnitaan mahdollisuuksia, suunnitellaan.... Yhteydenotto ei vielä sido sinua toimimaan kerhonohjaajana, päätös on sinun!

 

kerhonohjaajakoulutus
kerhonohjaajakoulutus, maakollasi
kerhonohjaajakoulutus, risutaulu
joulukokkailua
Keppiheppa teemakerho tuotoksia