Varainhankinta kampanjat

 

Olemme mukana Kannustajat ohjelmassa 2021

Kannusta 4H-yhdistystä ja paikallista nuorisotyötä, kiitos.

 

Ilmoittaudu Kannustajaksi!

Ilmoittautumalla mukaan kannustajiin sinä voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, kuinka paljon paikallinen seura saa Koillismaan Osuuskaupan 50 000 euron tukipotista.

Koillismaan Osuuskauppa maksaa yhdistykselle tukea sen mukaan kuinka paljon kannustajaksi ilmoittautuneille on maksettu Bonusta vuoden 2021 aikana. Kannustaminen ei pienennä Bonustasi, saat sen itsellesi aivan kuten aikaisemminkin.

Näin ilmoittaudut:

Mene S-kanavan etusivulle S-kanava.fi. Kirjaudu sivun yläreunasta Omalle S-kanavalle. Voit siirtyä Omalle S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista.
Kirjautumiseen tarvitset S-tunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta voit luoda sen klikkaamalla kohtaa: Luo uusi tunnus.
Siirry Omalla S-kanavalla osioon Osallistu ja vaikuta.
Valitse tuettavien yhteisöjen / seurojen listasta seura, jolle maksettavaa tukea sinä haluat Kannustajana kasvattaa.
Klikkaa "Päivitä tiedot" -painiketta.
Vuoden 2021 kannatusjakso on 1.1.– 31.12.

Kannustajaksi voit ilmoittautua, jos olet Koillismaan Osuuskaupan asiakasomistajatalouden pääjäsen.

 


 

 

 

Turvatalkoot.fi -kampanja

11.2.- 1.3.2021

 

Varainhankinnalla on merkitystä

Ostamalla Annat tukesi

 

Nyt sinulla on mahdollisuus tukea Posion 4H -yhdistyksen varainhankintaa, ostamalla Turvatalkoot - tuotteita, saamme joka tuotteesta 5 € palkkion ryhmällemme!

Näin helppoa se on:
1. Mene verkkokauppaan www.turvatalkoot.fi
2. Valitse suosikkituotteesi ostoskoriin. Mitä enemmän tuotteita ostat, sitä enemmän me saamme toteutunutta varainhankintaa.
3. Syötä kassalla suosittelukoodi POSIO, ja paina vahvista.
4. Viimeistele tilauksesi, 

 Toimitustapa; jos haluat tuotteet toimitettuna heti kotiin, valitse postipaketti/ kotipaketti         (4,90€/11,90€). Yhteistoimitus EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ, kampanja siltä osin päättynyt. 
5. Samalla kun odottelet tuotteita saapuvaksi, voit auttaa meitä jakamalla tätä viestiä eteenpäin. Hyödynnä kaikki kanavat; some, tekstarit tai vaikkapa ihan perinteinen kirjeposti! :)

Kiitos, että autat! ❤️

 

 

 

Tutustu turvataloot tuotteisiin www.turvatalkoot.fi tai jos selaat mielummin paperi katalogia, ota yhteyttä Tuijaan 045 6345697