Ilmoittautumislomake retkille ja tapahtumiin

Kevätretki 2023


Toteutuu! Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä viikko 9!!! Jälki-ilmoittautuminen on myös sitova.Kevätlomaviikolla on mahdollisuus tehdä retki Ouluun, jos vain saamme riittävästi lähtijöitä ja sitoutuvia ilmoittautumisia. Retkipäivä on torstaina 9.3.23.  Lähtö 9:30, paluu n. 19:30.

Nuoret ovat olleet itse mukana retkikohteiden suunnittelussa. Retken aktiviteetteina ovat tänä keväänä Paintball Areena ja SuperPark. Alaikäraja retkelle on tänä vuonna 12 vuotta täyttävät. 

Paintball pelaamisen suositusikäraja on 14, mutta huoltajan kirjallisella suostumuksella yli 12-vuotias voi osallistua. Kuulat sattuvat jonkin verran, siitä emme pääse mihinkään, joten keskustelu kotona on tarpeen. Nämä rajoitukset ovat ehdottomat turvallisuuden ja ko. yrityksen sääntöjen vuoksi.  

SuperParkin sisäaktiviteettipuistossa on useita kymmeniä erilaisia aktiviteetteja, mutta ei yhtään konetta heiluttamassa. Siellä jokainen vastaa itse omasta liikkumisestaan. Juoksua, hyppyjä, kiipeilyä, you name it. 

Paintball Areenalle osallistumismaksu on 25euroa ja SuperParkkiin 20 euroa.

Hintoihin sisältyy kuljetukset, terveellinen lounas ja aktiviteetit. 

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 26.2.2023 (jatkoaika 28.2.2023)

Lisätietoja: Tuija/ 4H p. 045 634 5697 tai Minna/ Apaja 0408012431 (Apajan aukioloaikojen puitteissa) 

Mukaan voi ilmoittautua mikäli olet jättänyt Apajaan nuorisokortti hakemuksen tai olet 4H:n jäsen!

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 26.2.2023

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Osallistun, valitse toinen:
Retkellä, leirillä tai tapahtumassa otettuja kuvia joissa esiintyy ilmoitettava nuori, saa käyttää Nuorisotila Apajan some-kanavissa, yms:
Minulla on: